Davor Garić

Davor Garić je hrvatski novinar, glumac i pjevač. Jedno je od zaštitnih lica emisije “IN magazin” Nove TV i obožava svoj posao. S godinama je stekao povjerenje brojnih domaćih zvijezda koje mu rado otvaraju vrata svojih domova. Nosi titulu jednog od najpoželjnijih Hrvata.

Obrazovanje

Srednju školu je završio u Rijeci.

Privatni život

Rođen je u Slavonskom Brodu 26.2.1981. godine. S 15 godina se preselio u Rijeku i ondje je živio 18 godina.

Zaljubljenik je u teretanu pa zdravlje i vrhunsku formu održava treninzima koji su mu itekako pomogli u brojnim glumačkim i pjevačkim angažmanima.

Davor voli i putovanja, a želja mu je otići na višemjesečni road trip Azijom, a zatim i Afrikom. Svoja putovanja ne planira mnogo unaprijed.

Rad s brojnim zvijezdama donio mu je i prava prijateljstva s nekima od njih poput Maje Šuput, Tonyja Cetinskog, Lane Jurčević, Stjepana Hausera, Mate Bulića, Severine, Nives Celzijus i drugih.

Posao

Davor Garić je svoje prve korake na malim ekranima napravio 2004. godine kada je dobio poziv da počne raditi kao voditelj na riječkoj televiziji Kanal Ri.

Ostvario nekoliko televizijskih i jednu filmsku ulogu. Njegov prvi glumački angažman dogodio se 2005. godine u seriji “Villa Maria” u kojoj je glumio Martina Butorca. Pojavio se i u serijama “Ljubav u zaleđu”, “Ponos Ratkajevih”, “Obični ljudi”, “Urota”, “Zakon ljubavi”, “Pod sretnom zvijezdom”, “Zora dubrovačka” i “Larin izbor”. U filmu “Noćni brodovi” iz 2012. godine pojavio se u ulozi mornara.

Odlučio se okušati i u glazbenim vodama pa je 2014. godine pod pseudonimom Garinho snimio duet “Opa, romantika” s Nives Celzijus.

Od samih početaka je dio emisije “IN magazin” Nove TV. Snimio je na tisuće reportaža, a svoj rad u toj emisiji najprije bi opisao kao zabavu, a najmanje kao posao. Od svih zvijezda s kojima je razgovarao, najveći utisak na njega ostavile su Angelina Jolie i Severina.

Davor Garić za sebe kaže da spada u skupinu radoholičara i da neizmjerno voli novinarstvo i voditeljstvo. Smatra kako taj posao nije za svakoga i ističe kako posao novinara nije samo zabava. Iza toga stoje sati priprema, organizacije, uspostavljanja kontakata i stjecanja povjerenja ljudi sa scene.

Aktivan je na društvenim mrežama, a to mu je donijelo nekoliko angažmana. Jedan švedski brend muškog donjeg rublja primijetio je njegove fotografije pa su poželjeli da on postane njihovo zaštitno lice.

Najveća postignuća

Davor Garić je kao član ekipe najgledanije lifestyle i showbizz emisije “IN magazin” od 2009. godine snimio tisuće reportaža. Smatra kako je dobio jedinstvenu priliku raditi ono što rijetki imaju – imati odriješene ruke, putovati, zabavljati se, uživati i pri tom imati povjerenje urednika, gledatelja i zvijezda.

loading...

Ako ste u tekstu pronašli grešku ili želite nešto dodati, javite nam to u komentaru ispod biografije. Ako želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*