Martina Vrbos

Martina Vrbos hrvatska je pjevačica rođena 29.2.1984. godine u Rijeci. Poznata je po pjevanju u riječkoj grupi Putokazi i po sudjelovanju u reality showu Survivor. Zbog svoje je posebne boje glasa surađivala s velikim glazbenim imenima. Dugo je vodila borbu s viškom kilograma te je na kraju uspješno smršavila. U sretnom je braku te je 2017. godine po prvi puta postala majka.

Obrazovanje

Nakon završene osnovne i srednje škole u Rijeci, posvetila se svojoj najvećoj ljubavi, pjevanju te zbog toga nije upisivala ni jedan fakultet.

Privatni život

2007. godine Martina Vrbos prohodala je s Branimirom Medićem Medom, svojim budućim trenerom. Upoznali su se na jednoj božićnoj zabavi te se te iste večeri poljubili i započeli vezu. Zajedničkim snagama poradili su na njenom fizičkom izgledu, budući da je ona u to vrijeme imala višak kilograma. Tada je Martina počela odlaziti u teretanu te je smršavjela 30 kilograma. Par je planirao i brak nakon useljenja u zajednički stan, ali veza se ipak nije održala, a nakon Medića, Martina je dugo vremena bila sama.

2014. godine upoznala je Bogoljuba Vidakovića, budućeg supruga koji je mlađi od nje 6 godina. Bogoljub je došao na njezin koncert na Citadeli u Budvi te ih je kasnije upoznao zajednički prijatelj.

2016. godine svoju su ljubav odlučili okruniti malim intimnim vjenčanjem u Istri na kojem je bilo dvadesetak uzvanika.

U travnju 2017. godine Martina je rodila sina Kostu te od sada sretni par uživa u blagodatima obiteljskog života.

Za sebe kaže da je izuzetno osjećajna osoba kojoj je za sreću potrebno vrlo malo, te da ne voli zavist, nepravdu i licemjerje. Kada je tužna, pjevanje i prijateljski razgovor uvijek je oraspolože.

Posao

Od malih je nogu njena iznimna boja glasa bila prepoznata pa je tako već s 15 godina nastupala s velikim Radom Šerbedžijom, a kasnije i sa Zoranom Predinom i srpskom legendom Đorđem Balaševićem.

1997. godine Martina se pridružila grupi Putokazi te je s njima prošla mnoge festivale i koncerte. 2004. postala je prateći vokal poznatim riječkim rokerima Let3. Poznata je i po obradama stranih hitova koji su uvijek nailazili na odobravanje.

Nakon svoje fizičke transformacije, odlučila se okušati i u solo vodama pa je tako izdala singlove Hajde da ludujemo, Nisam dobro kao što izgledam i Pusti neka pričaju i pripadajuće spotove u kojima je s ponosom pokazala svoju novu liniju.

Na 52. Splitskom festivalu debitirala je s pjesmom Najbolja za koju su se svi složili da je bila pravo osvježenje za taj festival s dugom tradicijom.

Široj je javnosti postala poznata nakon reality showa Survivor: Kostarika. U toj je srpsko-hrvatskoj inačici popularnog showa s poznatim ličnostima poput Mije Begović, Stanije Dobrojević, Nevena Ciganovića, Aleksandre Grdić i drugima bila osuđena na teške životne uvjete i snalaženje u divljini daleke Kostarike. Ipak, Martina nije uspjela doći do finala, ali se pokazala kao veliki borac.

Okušala se i kao voditeljica te je na popularnom glazbenom kanalu MTV Adria, vodila emisiju Blok.

Najveća postignuća

Martina Vrbos prometnula se u jedan od najvećih i najjačih vokala na ovim prostorima te se zbog toga može pohvaliti suradnjama s mnogim afirmiranim glazbenim legendama.

Mnogim je ženama postala idol zbog svoje uspješne borbe s prekomjernom težinom te je pokazala da se uz dobru volju sve može.

Autor: M.S.

loading...

Ako ste u tekstu pronašli grešku ili želite nešto dodati, javite nam to u komentaru ispod biografije. Ako želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*