Edin Mehmedović

Edin Mehmedović magistar je kineziologije i jedan od trenera četvrte sezone Života na vagi. Iako je kao 10-godišnji dječak trenirao rukomet i želio biti novi Ivano Balić, kada je shvatio da to neće moći postići, usredotočio se na ulogu trenera, fitness i teretanu. Edin je u svojoj dugogodišnjoj trenerskoj karijeri bio trener mnogim osobama, a surađivao je i s poznatom pjevačicom Severinom.

Obrazovanje

Nakon osnovnoškolskog obrazovanja upisao je srednju elektrotehničku školu iako se nikada nije vidio u tom poslu.

Još od malena je sanjao da želi studirati na Kineziološkom fakultetu jer jedino što ga je zanimalo bio je sport.

Edin Mehmedović magistrirao je na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.

Privatni život

Edin je rođen u Zagrebu gdje je i odrastao u Dugavama kao sin jedinac. Od najranijih dana bio je privržen sportu, a u četvrtom razredu osnovne škole počeo je trenirati rukomet.

Nakon što je upisao Kineziološki fakultet ostavio je rukomet po strani i posvetio se studiranju.

Edin je oženjen i otac dviju djevojčica, a upravo sa svojom obitelji nastoji provoditi najviše slobodnog vremena. Nastoji i na djecu prenijeti aktivan stil života pa često odlaze u prirodu, a osim toga bavi se i podvodnim ribolovom.

Posao

Edin je svoju karijeru trenera počeo graditi još u ranim 20-ima i danas slovi kao iskusan trener. Iako se 15 godina bavio rukometom, rukomet je odlučio zamijeniti kineziologijom. Još za vrijeme studiranja počeo je raditi kao trener u fitness centru. Do sada je radio s mnogim poznatim sobama iz svijeta estrade i sporta.

Osim toga, voditelj je i grupnih treninga boksa, bodyweighta, cyclinga i TRX-a.

Kada je dobio poziv za sudjelovanje u RTL-om televizijskom showu Život na vagi, mislio je da ga prijatelji zadirkuju. U trenutku kada je shvatio da je riječ o ozbiljnoj ponudi, odmah ju je prihvatio jer je ona za njega predstavljala svojevrsni izazov. Ističe da show potiče ljude koji se bore s pretilošću na promjene i šalje pozitivnu poruku i priču.

Najveća postignuća

Edin Mehmedović javnosti je postao poznat u četvrtoj sezoni Života na vagi koja je krenula s emitiranjem 19.10.2019. godine. U showu je jedan od trenera uz trenericu Maju Ćustić.

loading...

Ako ste u tekstu pronašli grešku ili želite nešto dodati, javite nam to u komentaru ispod biografije. Ako želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*