Maja Ćustić

Maja Ćustić je magistrirala kineziologiju te radi kao osobna trenerica i trenerica grupnih programa. U javnosti je postala poznata nakon što je prihvatila ulogu trenerice u četvrtoj sezoni RTL-ovog televizijskog showa Život na vagi. Maja je kroz TV show kandidatima pomagala da riješe problem s pretilošću te da se okrenu zdravijem načinu života.

Obrazovanje

Maja je magistrirala na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.

Privatni život

Maja je rođena 1983. godine u Zagrebu gdje i odrasla i gdje živi. Sestra joj je pjevačica Lucija Ćustić Luce koju nazivaju i “hrvatskom Adele”.

Još kao dijete bila je poprilično hiperaktivna što je dalo naslutiti da će odabrati i posao srodan kretanju. Za vrijeme pohađanja osmog razreda, dobila je tešku upalu bubrega i tada joj je najteže palo to što se neće moći baviti fizičkom aktivnošću. Tada je razmišljala o tome kako će upisati Kineziološki ili Kriminalistički fakultet.

U slobodno vrijeme je također aktivna. Voli aktivan odmoru u prirodi gdje puni baterije i priprema se za nove radne pobjede. Slobodno vrijeme voli provoditi i s dečkom i prijateljima, a najviše voli zapjevati uz karaoke iako naglašava da ne dijeli isti talent za pjevanje kao njezina sestra Lucija.

Posao

Još tijekom studija na Kineziološkom fakultetu, počela je raditi kao trenerica pa je nešto kasnije privela studij kraju. No, upravo zbog toga danas je krasi golemo trenersko iskustvo. Radila je u brojnim fitness centrima gdje je vodila individualne i grupne treninge, a od 2104. godine radi u fitness centru Play kao trenerica grupnih programa.

U listopadu 2019. godine uz Edina Mehmedovića postala je trenerica četvrte sezone RTL-ovog showa Život na vagi. Želja joj je kroz show pomoći natjecateljima i gledateljima u tome da promijene svoj život na bolje, a smatra da je za to bitna izričito njihova volja.

Najveća postignuća

Iako je već u srednjim tridesetima stekla ozbiljnu trenersku karijeru, Maja je kao glavnu potvrdu da radi nešto dobro dobila pozivom s RTL-a da nastupi u četvrtoj sezoni Života na vagi u kojoj je zamijenila dotadašnju trenericu Sanju Žuljević.

loading...

Ako ste u tekstu pronašli grešku ili želite nešto dodati, javite nam to u komentaru ispod biografije. Ako želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*