Nives Čanović

Nives Čanović hrvatska je radijska voditeljica rođena u Zagrebu. Osim voditeljskog angažmana, Nives je ostvarila i televizijske uloge u hrvatskim serijama, kao i filmske uloge. Prvi puta smo ju na malim ekranima vidjeli u ulozi voditeljice u emisiji “Leteći start”, no Nives je glumila i u televizijskim serijama poput “Doline sunca” i “Sve će biti dobro”, kao i u filmu “Djeca jeseni”.

Obrazovanje

Nives je diplomirala ekonomiju na Ekonomskom fakultetu. Nakon što je otkrila kako su ipak televizija i voditeljski i glumački angažmani ono što ju zanima, odlučila je pohađati glumačke radionice.

Privatni život

Nives je rođena u Zagrebu 1982. godine.

Bila je u ljubavnoj vezi s Marijanom Carem. Nakon njega, ova lijepa voditeljica bila je u vezi s Kristijanom, no par je, nakon dugogodišnje veze, prekinuo jer su se Nives poslovni angažmani zaredali.

15.12.2017. godine u Zagrebu se u tajnosti vjenčala na skromnoj ceremoniji s poznatim hrvatskim tenisačem Goranom Ivaniševićem nakon više od godinu dana veze. Svoju vezu nisu previše komentirali u medijima, a javnost je za ovaj par doznao krajem 2016. godine kada je Nives na društvenoj mreži objavila sliku s Goranom s ljetovanja u Dohi. Isto tako, potvrdu za ulazak u bračnu luku javnost je dobila kada je Nives objavila zajedničku fotografiju sa suprugom Goranom kojom su čestitali Božić uz stihove Petra Graše “Ako te pitaju”.

Par je medeni mjesec proveo u Australiji, u Melbourneu, gdje se održavao Australian Open, teniski turnir, na kojemu je ujedno Goran sudjelovao u mečevima.

Slobodno vrijeme Nives rado provodi sa svojim ljubimcem – samojedom Marlijem kojeg rado šeta po Zagrebu. Svog ljubimca ponekad vodi i na posao.

7.9.2018. godine Nives i Goran su dobili svoje prvo dijete, sina Olivera.

Posao

Svoju prvu voditeljsku ulogu Nives je ostvarila u emisiji “Leteći start”, a 2008. godine prvi se puta pojavila na malim ekranima kao glumica i to u seriji “Sve će biti dobro”, u kojoj je glumila medicinsku sestru Nives. Već iduće godine ostvarila je drugu televizijsku ulogu u seriji “Dolina sunca u kojoj je glumila Augustinu Vitezović, razmaženu bogatašicu.

2010. godine Nives počinje raditi kao radijska voditeljica u Anteni Zagreb, a dvije godine kasnije na Narodnom radiju, gdje je počela voditi emisiju “Jutro uz Narodni”, koja se emitira od 6 do 9 ujutro.

U filmu “Djeca jeseni” 2013. godine Nives se pojavila kao službenica u banci.

2014. godine Nives je s kolegicom Marijanom Batinić i kolegom Ivanom Šarićem radila kao voditeljica RTL-ovog kviza “Tko će ga znati”, a također na RTL-u vodila je iduće godine glazbeni show “Zvjezdice”. Isto tako, Nives je vodila HRT-ovu emisiju “Top 20”.

Najveća postignuća

Nives je ostvarila glumačke uloge u televizijskim serijama poput “Doline sunca” ili pak filmu “Djeca jeseni”. Ipak, poznatija je po voditeljskim angažmanima, jednako na televiziji i na radiju.

Autor: S.I.

loading...

Ako ste u tekstu pronašli grešku ili želite nešto dodati, javite nam to u komentaru ispod biografije. Ako želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*