Marijana Batinić

Marijana Batinić poznata je kao hrvatska voditeljica televizijskih i radio emisija. Iza sebe ima nekoliko uspješnih projekata kao što su: ”Po ure torture”, ”Ljubav je na selu”, ”Tko će ga znati”, “Survivor”, “Život na vagi” i mnoge druge.

Obrazovanje

Osnovnu i srednju školu završila je u Splitu. 2008. godine diplomirala je na Pravnom fakultetu. 2012. godine odlučila je upisati školu Callegari, smjer dizajna interijera pokušavajući uskladiti poslovne i školske obaveze.

Privatni život

Rođena je 18.2.1981. godine u Splitu. Ima 12 godina mlađega brata Darka te 18 godina mlađu sestru Karlu. Voditeljica se udala za bivšega rukometaša, kasnije marketinškog stručnjaka Mateja Pašalića.

Kako je odluka o vjenčanju donesena u kratko vrijeme, mladenci su odlučili da će imati malo vjenčanje samo za najbliže prijatelje.

Svadba je održana 10.1.2015. u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici. Obred je bio intiman s vrlo malo uzvanika, a kuma je bila Petra Nižetić, dugogodišnja i najbolja prijateljica Marijane Batinić.

Mjesec dana nakon svadbe voditeljica je rodila svoje prvo dijete, kćer Enu. Marijana je priznala kako su se za ime Ena odlučili u zadnjem trenutku.

Marijana je dobra prijateljica i s kolegicom s RTL Televizije, Antonijom Blaće, koja kao i Marijana iza sebe ima nekoliko velikih projekata.

Posao

Voditeljica je kao mlada djevojka ušla u televizijski svijet. Kao voditeljica radi više od 15 godina. Marijana Batinić svoju televizijsku karijeru započinje volontiranjem na lokalnoj splitskoj televiziji s prijateljicom Petrom Nižetić.

Njih dvije nakon toga počinju voditi humorističnu emisiju ”Po ure torture”. Taj projekt imao je visoku gledanost te je kasnije emitiran na Hrvatskoj radio televiziji i NOVOJ TV.

Nakon dužeg vremena emitiranja ”Po ure torture” dvije Splićanke zajedno nastavljaju karijeru. Prvo su povremeno radile kratke priloge za razne emisije, poput ”Zuhra Light Show”.

S kolegom Teom Peričićem imale su svoju radijsku emisiju ”MaPet Show” na Radio Dalmaciji. Također su zajedno radile i priloge naziva ”SEXpresso” na MAX zoni, internetskoj stranici T-portala. Nakon brojnih projekata svaka je krenula svojim putem.

Marijana Batinić je vodila regionalni show preživljavanja u divljini, ”Survivor”. Ta emisija održavala se u Kostariki.

Kolegica Antonija Blaće, radi zdravstvenih smetnji, prepustila joj je vođenje osme sezone popularnog reality showa ”Big Brother”. Okušala se i kao voditeljica zanimljive emisije, odnosno kviza znanja, ”Tko će ga znati”.

Javnost je najviše osvojila kao voditeljica popularne emisije u produkciji RTL Televizije ”Ljubav je na selu”. Ondje je pomaže pronaći ljubav onima koji žive daleko od grada i burnih noćnih izlazaka.

U emisiji “Samo nebo zna” angažirala se na projektu u kojem muškarci i žene pronalaze idealne partnere. Jedna je od rijetkih javnih ličnosti o kojima ne postoje ružne priče ili komentari.

2017. godine dobila je posao voditeljice u televizijskom showu RTL-a “Život na vagi”.

Najveća postignuća

Marijana Batinić postigla je mnogo s projektom ”Po ure torture” koji i danas pamte mlađe i starije generacije.

Marijana Batinić primila je priznanje od jedne udruge. Članovi Udruge ”Dalmatinski samci” dodijelili su Marijani Batinić zahvalnicu za doprinos u demografskoj obnovi Hrvatske i radu njihove udruge. Kao voditeljica emisije pomogla je sklopiti više ljubavnih veza i brakova.

Autor: M.S.

loading...

Ako ste u tekstu pronašli grešku ili želite nešto dodati, javite nam to u komentaru ispod biografije. Ako želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*