Viktorija Đonlić Rađa

Viktorija Đonlić Rađa je fitness trenerica te bivša pjevačica i miss Dalmacije. Devedesetih je pokušala izgraditi glazbenu karijeru, ali se nakon vjenčanja posvetila obitelji. Jedno vrijeme je bila dio ekipe “IN magazina” na Novoj TV.

Privatni život

Dino i Viktorija sreli su se 1995. godine kad je on već bio proslavljeni košarkaš, a Viktorija Miss Dalmacije i pjevačica u usponu. Vjenčali su se 2.8.2001. godine na jahti koja je bila usidrena pokraj Korčule. Dinin vjenčani kum je bio Petar Grašo, a Viktorijina kuma bila je prijateljica iz školskih klupa. 2003. godine su dobili sina Roka, a pet godina kasnije drugog sina Niku.

Viktorija smatra da je formula uspješnog braka u ulaganju puno ljubavi, tolerancije i ljudskosti u odnos. Smatra da svi trebali odnos do kojeg im je stalo graditi prema krilatici “Ne radi nešto što ne bi želio da netko drugi radi tebi”.

Posao

Nakon što je Viktorija Đonlić Rađa 1995. godine ponijela titulu Miss Dalmacije i druge pratilje na izboru za Miss Hrvatske, menadžer Zoran Škugor joj je predložio da dođe u Zagreb i krene se baviti pjevanjem. Led je probila pjesmom “Nema veze”, ali karijera joj je pala u drugi plan, a na prvo mjesto su došli brak i obitelj.

Jedno vrijeme je bila dio ekipe “IN magazina” na Novoj TV gdje je u rubrici “Veni, vidi, Viki” ugostila brojne poznate osobe i prikazala ih onakvima kakvi su kad se pogase svjetla reflektora.

2017. godine je odradila kampanju za poznati modni dvojac Elfs, a 2018. je surađivala s Matijom Vujicom u njezinoj kampanji “Kingdom For The King”.

U jesen 2018. godine odlučila se s obitelji preseliti u Zagreb gdje je postala trenerica u jednom fitness centru. Tjelovježba joj u početku nije bila draga, ali suprug ju je zarazio s tim pa je s vremenom ona postala ta koja potiče druge da vježbaju.

Želi promovirati važnost tjelesne aktivnosti, zdrave prehrane i opuštanja, odnosno fizičke i psihičke brige o sebi. O tom je području dosta promišljala i čitala, a kaže da ima i dosta iskustva. Posao kojim se počela baviti u Zagrebu osmišljavala je sa suradnicima više od dvije godine.

Viktoriju je suprug godinama nagovarao sa se odsele iz Splita, a kad je i sama shvatila da joj djeca nemaju neku veliku perspektivu i budućnost, pristala je na Zagreb.

Najveća postignuća

Viktorija Đonlić Rađa je 1995. godine izabrana za Miss Dalmacije, a iste je godine osvojila titulu druge pratilje na izboru za Miss Hrvatske.

loading...

Ako ste u tekstu pronašli grešku ili želite nešto dodati, javite nam to u komentaru ispod biografije. Ako želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*