djevojka gleda oglasnu ploču

Tečajevi stranog jezika u inozemstvu uz 10% popusta

Zagrebačka banka je za tebe pripremila jednu pogodnost u suradnji s Obzor putovanjima! Riječ je o popustu na tečajeve stranog jezika u inozemstvu s izvornim govornicima koji ostvaruješ uz Mastercard i Maestro kartice Zagrebačke banke. Možeš birati između tečajeva za djecu, poslovnih tečajeva i tečajeva za mlade i odrasle tijekom cijele godine.

Što sve podrazumijeva tečaj?

Prije svega vrhunska sveučilišta i profesionalne učitelje, a smještaj je moguć u obitelji, apartmanu, hotelu, studentskom domu ili pak kampusu, rezidencijalnom smještaju u koledžima što je praktično jer se nastava i smještaj nalaze na istom mjestu!

Što trebaš napraviti?

Trebaš izabrati državu i školu prema vlastitim željama, a uz Zaba Mastercard i Maestro kartice jednokratno i uz Mastercard kartice do 12 rata bez kamata možeš platiti tečaj u promotivnom razdoblju od 1. lipnja do 1. srpnja 2017. godine.

rukovanje

Kako do popusta?

Ugrabiti popust možeš tako da posjetiš web shop Obzor putovanja i pošalješ upit, a uz plaćanje Zabinim Mastercard i Maestro karticama 10 najbržih ostvaruje 10% popusta, a oni koji nisu bili tako brzi kao prva desetorka ostvaruju 5% popusta u promotivnom razdoblju!

Psst… Imamo još jednu dobru vijest!

Ako se pretplatiš na newsletter Obzor putovanja ostvaruješ dodatnih 200 kn popusta na tečaj, a popusti se zbrajaju!

Nemaš niti Maestro karticu?

Odlična vijest za tebe je da Zaba ima odličan Paket za mlade koji ti donosi brojne pogodnosti kao što je i ova, a cijena paketa je 0kn do tvoje 25 godine! Ukoliko želiš možeš zatražiti i Mastercard Student karticu koja ti je u potpunosti besplatna uz Paket za mlade! Odlično, zar ne? Zato navrati do najbliže Zabine poslovnice i ugovori svoj Paket za mlade i Mastercard Student karticu!

Saznajte više korisnih savjeta na tkokaze.hr

loading...

Ako ste u tekstu pronašli grešku ili želite nešto dodati, javite nam to u komentaru ispod biografije. Ako želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*