Soraja Vučelić

Soraja Vučelić srpska je starleta rođena u Kninu, u Hrvatskoj 16.11.1986. godine. Soraja živi u Beogradu i bavi se modelingom.

Obrazovanje

Nakon završene osnovne i srednje škole, Soraja je upisala studij psihologije na Filozofskom fakultetu u Beogradu, na kojemu je i diplomirala 2016. godine.

Privatni život

Sorajina majka Anka rođena je u Baru u Crnoj Gori gdje je živjela sa svojim roditeljima. Zbog izvanbračne trudnoće nije imala podršku majke i oca te je napustila roditeljski dom i uputila se u Knin gdje je rodila Soraju. Zbog neimaštine i nemoći da je uzdržava prvo ju je dala udomiteljskoj obitelji u Vojvodini, a kako se novčana situacija još više pogoršala i nije imala novca kako bi je posjećivala, Soraju je dala u dom za nezbrinutu djecu “Mladost” u gradu Bijela u Crnoj Gori koji je bio puno bliže Baru gdje se vratila u roditeljski dom.

Njezina je majka imala problema sa zdravljem, točnije s bubrezima. Sorajin je djed čak prodao kuću kako bi mogao platiti troškove transplantacije, no vrijeme koje je bilo potrebno da se nađe novi bubreg uzelo je maha i Sorajina majka nije mogla toliko čekati te je umrla kada je Soraja imala samo 17 godina. Od tada se o Soraji brinula rodbina budući da je cijelo djetinjstvo provela bez oca koji je ni u domu nije posjećivao i čije ime zaposlenicima doma nije poznato.

O njezinom ocu nema puno informacija budući da Soraja nerado govori o njemu. Poznato je da je bio u zatvoru i da je Soraja čak jedan period svog života živjela s njim, tijekom srednjoškolskog obrazovanja, no čim je završila srednju školu preselila se u Beograd gdje se i osamostalila.

Soraja priznaje da joj je fizički izgled vrlo bitan te voli isticati svoje atribute. S 18 je godina prvi puta ugradila silikone u grudi s novcem koji je naslijedila od majke. Grudi je kasnije dodatno povećala.

Osim grudi, Soraja je priznala da je operirala nos i usne. Zbog liječničke preporuke i upozorenja da bi silikoni zbog veličine mogli puknuti, Soraja ih je izvadila iz grudi i usana i izjavila je da je sada sretna kako izgleda i što je ispravila pogrešku koju je davno učinila. Ipak, odlučila se posvetiti zdravom životu te se vratila treninzima budući da se u zadnjih par godina vrlo nezdravo hranila. Izjavila je da ne jede meso koje joj se više ne sviđa te da trenira nekoliko puta tjedno.

Kada nema poslovnih angažmana, Soraja svoje slobodno vrijeme voli maksimalno iskoristiti. Osim što voli putovati i šopingirati, voli i gledati filmove, posebice komedije i horore. Isto tako, voli jahati na hipodromu, kao i čitati dobre knjige. Omiljeni joj je sport nogomet te su je mediji često povezivali s brojnim nogometnim zvijezdama. Između ostalih, povezivali su je s brazilskim nogometašem Neymarom koji nije potvrdio vezu sa srpskom starletom.

Soraja je medijima potvrdila da je bila u vezi sa Stefanom Mihajlovićem, bivšim igračem Crvene zvezde i sinom Radmile Mihajlovića, a prije njega je bila 2015. godine u tajnoj gotovo devetomjesečnoj vezi s biznismenom iz Skoplja, Čedom K. Iako zna voditi buran ljubavni život, Soraja se trudi kriti ga od javnosti što je više moguće.

Posao

Vrlo rano Soraja se počela baviti modelingom, točnije s 19 godina, a javnost je za nju saznala kada se 2011. godine prijavila na natjecanje u regionalnom “Big brotheru”.

Iako nije pobijedila, Soraja je skoro došla do finala, naime, osvojila je peto mjesto i time su joj se otvorili brojni poslovni angažmani. Iste se godine prijavila na regionalni izbor za Playboy zečicu gdje je i pobijedila. Dobila je uloge u brojnim domaćim kao i inozemnim spotovima. Tako se Soraju može vidjeti u Gruovom spotu za pjesmu “Ti to zoveš ljubav”, zatim u izazovnim izdanjima u pjesmama MC Stojana “Pumpaj” i “Seksi”, ali i u duetu Cvije i Dare Bubamare u spotu za pjesmu “Noć za nas”.

Nadalje, za ulogu u svojim spotovima angažirali su ju i Marko Bulat za pjesmu “180 stepeni”, Boban Rajović za pjesmu “Ne vjerujem”, George Smiljić za pjesmu “Ako se u pesmi pronađeš”, a provokativnu zavodnicu glumila je i u spotu za pjesmu Milana Dinčića Dinče “Još samo noćas”. Soraja je pokazala i svoje vokalne sposobnosti u pjesmi “Đavo” gdje je pjevala s Davorom Markovićem, dok u drugoj pjesmi istoga pjevača “Neka druga je tu” Soraja nije pjevala, već je samo glumila u spotu.

Dvije godine nakon sudjelovanja u “Big brotheru”, opet se prijavila na novi koji se prikazivao na srpskoj B92 televiziji, a Soraja je iznenadila gledatelje svojim potpuno novim izgledom. Naime, ponovno se podvrgla estetskoj operaciji te je smanjila nos i razmak između zubi kao i usnice. Ovoga je puta osvojila šesto mjesto.

2015. godine Soraja je ponovno ušla u Big brother kuću na beogradskom Košutnjaku, ali samo kao poseban gost, odnosno na nekoliko sati.

Soraja se okušala i kao voditeljica te je 2015. godine započela svoju voditeljsku karijeru u kvizu “Kolo sreće” s kolegom Miloradom Mandić Mandom.

2016. godine prestala je s ovim poslom budući da je uvjetovala produkcijskoj kući “Emotion” ostanak ako neće morati raditi s  kolegom Mandićem jer joj je uputio niz uvreda. No, ipak su odlučili zadržati Mandića, a Soraja je dala otkaz.

Najveća postignuća

Sorajino najveće postignuće je ulazak u Big brother kuću 2011. godine nakon kojeg su joj se otvorile brojne poslovne ponude. Uz to, Soraja je pokazala svoju talentiranost i u brojnim glazbenim video spotovima kao što se izborila i za pobjedu na izboru za Playboy zečicu godine 2011. godine.

Autor: S.I.

loading...

Ako ste u tekstu pronašli grešku ili želite nešto dodati, javite nam to u komentaru ispod biografije. Ako želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*