Paola Valić Bekić

Paola Valić Bekić hrvatska je radijska voditeljica i blogerica, bivša pjevačica i voditeljica te natjecateljica prvog hrvatskog glazbenog reality showa Story Supernova Music Talents 2003. godine. Javnosti je postala poznata nakon sudjelovanja u spomenutom talent showu Nove TV te turbulentnoj vezi s bivšim stanarom prve sezone popularnog reality showa Big Brother Hrvatska, Krešom Jengićem. Paola je progovorila o svojoj ovisnosti o drogama na svom blogu Paoline priče koji vodi od travnja 2014. godine. 2018. godine, nakon mnogih godina izbivanja iz javnog života, Paola je prihvatila poziv Nove TV te će se pojaviti u petoj sezoni showa Tvoje lice zvuči poznato.

Obrazovanje

Paola Valić je pohađala III. gimnaziju u Zagrebu.

2003. godine upisala je studij novinarstva na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu kojeg je zapostavila zbog tadašnje glazbene karijere.

2011. godine Paola je odlučila nastaviti studij novinarstva te je 2016. godine i magistrirala.

Privatni život

Paola Valić rođena je 1982. godine u Zagrebu, od majke poznate novinarke i urednice na HRT-u Jasne Ulage Valić koja se 2003. godine udala za kolegu Domagoja Burića te je tako Paola dobila očuha. Paola ima 14 godina mlađeg brata i 22 godine mlađu sestru.

2003. godine nakon sudjelovanja u Story Supernova Music Talentsu, Paola je postala poznata javnosti te se upustila u vezu s bivšim stanarom prvog hrvatskog Big Brothera, Krešom Jengićem koji je bio poznat po tome da je pobjegao preko ograde iz Big Brother kuće. Veza Paola i Kreše bila je i više nego turbulentna, a zbog toga se mladi par često našao u medijima.

Paola i Krešo uskoro su se u preselili u zajednički stan nakon čega se početkom 2006. godine dogodio incident, kada su Paolina majka i očuh, tadašnju pjevačicu na silu pokušali izvući iz stana i udaljiti od Kreše jer su smatrali da je on kriv za njezino konzumiranje heroina. Krešo je tada tvrdio da to nije istina i da Paola poznaje osam godina, a u zbog cijelog događaja intervenirala je i policija.

Nakon toga Paola je odvedena u bolnicu KBC Sestara milosrdnica jer se žalila na bolove u trbuhu, a gdje je nakon toga i nastavila liječenje ovisnosti kod poznatog liječnika Slavka Sakomana.

Početkom 2008. godine Paola je liječenje nastavila u ženskoj komuni Susret na otoku Čiovu gdje je bila podvrgnuta strogom režimu, a sve s ciljem izlječenja od ovisnosti. Pravila u komuni zahtijevala su rano buđenje, ograničeno gledanje televizije i pristup cigaretama te zabrana mobilnih telefona. U spomenutoj komuni ostala je sve do kraja 2009. godine nakon čega se vratila u Zagreb i odlučila ostaviti sve iza sebe. Prekinula je pjevačku karijeru i povukla se iz medija.

2010. godine Paola se udala za svog najboljeg prijatelja, daleko od medija, a vjenčanje je bilo skromno, u društvu najbliže obitelji i prijatelja. Dvije godine nakon vjenčanja, Paola i njezin suprug, postali su roditelji dječaka Benjamina.

Paola u slobodno vrijeme voli plesati i čitati knjige. Posvetila se zdravim životnim navikama pa tako i često vježba.

Posao

Paola se još kao djevojčica zanimala za radio-drame, a snimila ih je više od 50. Bila je redoviti član Žar ptice i ZKM-a.

2003. godine Paola se prijavila u prvi hrvatski glazbeni reality show Story Supernova Music Talents nakon čega je započela pjevačku karijeru koju je ubrzo prekinula zbog borbe s ovisnosti o drogama.

Nakon što vratila iz komune na Čiovu, Paola je potpuno prekinula pjevačku karijeru i povukla se iz javnog života.

Od travnja 2014. godine Paola vodi svoj blog Paoline priče na kojem piše o aktualnim temama i svojim razmišljanjima. U prvom postu na blogu iskreno je progovorila o svojoj borbi s ovisnosti i o tome kako se uspjela izliječiti.

3.7.2017. godine, nakon što se osam godina nije pojavljivala u medijima, Paola je počela raditi na Laganini radiju kao radijska voditeljica.

Voditeljica je Zbora mladih Glorija jednoj župi u Zagrebu, a s članovima zbora Tomislavom, Dominikom i Bornom osnovala je bend.

Početkom 2018. godine Paola je prihvatila poziv Nove TV za sudjelovanjem u showu Tvoje lice zvuči poznato gdje se s ostalim natjecateljima pokušava transformirati u neke od najvećih domaćih i stranih pjevačkih zvijezda.

Najveća postignuća

Nakon sudjelovanja u reality showu Nove TV, Story Supernova Music Talents, Paola je započela svoju pjevačku karijeru koju je morala prekinuti zbog borbe s ovisnošću.

Paola je uspješna u pisanju svog bloga Paoline priče te gradi karijeru kao radijska voditeljica.

loading...

Ako ste u tekstu pronašli grešku ili želite nešto dodati, javite nam to u komentaru ispod biografije. Ako želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*