Ivana Mišerić

Ivana Mišerić javnosti je poznata kao radijska voditeljica. Iako je u početku svoju karijeru počela graditi na televiziji, prevladala je ljubav prema radiju. Poznata je kao voditeljica jutarnjih emisija, prvotno na Anteni Zagreb, a nakon toga na Otvorenom radiju. Rodila se u Zagrebu, 13.9.1985. godine.

Obrazovanje

Ivana Mišerić završila je osnovnu školu u Velikoj Gorici te je u Velikoj Gorici upisala i gimnaziju. Nakon toga, odlučila se za Fakultet političkih znanosti u Zagrebu.

Privatni život

Ivana Mišerić provela je sretno djetinjstvo odrastajući u Velikoj Gorici sa sedam i pol godina starijom sestrom Anitom. Iako kaže kako se nisu slagale kao male jer je velika dobna razlika, sada se odlično slažu. Njezina sestra danas radi u gimnaziji u Velikoj Gorici kao profesorica zemljopisa.

Odrastajući provodila je vrijeme u izlascima s prijateljima u Srce, no češće bi išla na rolanje, na kave ili u kino jer nikada nije voljela prevelike gužve. Pratile su je faze odrastanja pa je tako jedno vrijeme nosila široke trenirke pa košulje, a na red je stigla i šminka u srednjoj školi. Oduvijek je živjela uz glazbu jedino se njezin glazbeni ukus kroz godine mijenjao. Sve je počelo s Mineom, Spice Girls, Backstreet boysima, Nirvanom… Naglašava da se njezin glazbeni ukus konačno definirao u srednjoj školi te i danas najviše sluša r’n’b i Hip hop, iako kaže da je uz radio zavoljela je i rock.

Od početka 2013. godine Ivana je u vezi s pet godina starijim Jurjem Hrvačićem koji radi kao konzultant na Otvorenom radiju i sin je bivšeg suvlasnika Antene Zagreb i Narodnog radija. Par se nakon godinu dana veze zaručio.

Slobodno vrijeme Ivana najčešće provodi u vožnjama zelenim biciklom kojeg je dobila na dar od svoje prve, sada bivše, velike ljubavi, šetajući psa, a često je se može vidjeti i na hokejaškim utakmicama kako bodri KHL Medveščak.

Posao

Svoju novinarsku karijeru Ivana je započela netom prije odlaska na studij. Na jednom je radiju čula da se održava audicija za novinare te se odlučila prijaviti. No, spomenuta audicija odvela ju je na televiziju. Radeći na lokalnoj televiziji, Ivana je provela četiri godine koje su joj bile odlična praksa za daljnji rad. Išla je na teren, radila priloge te je vodila i uređivala emisije koje su išle uživo.

Nakon toga, ipak se vratila na radio. Dobila je posao voditeljice na Anteni Zagreb. Okušala se vodeći sve emisije, od onih dnevnih pa sve do večernjih. Tada je već postala dobro poznata i slušateljima jedna od omiljenih voditeljima.

Dobila je poziv da bude članica žirija “Hrvatska traži zvijezdu” što je i prihvatila.

U listopadu 2013. godine Ivana je prešla na Otvoreni radio gdje je dobila posao voditeljice jutarnje emisije, od 6 do 10 sati. Kako kaže, uživa u poslu koji radi. U vođenju jutarnjeg showa pomaže slušateljima što lakše započeti dan, nudi im informacije o prometu, ali i raspravlja o bitnim aktualnim temama. Kaže da voli slušati, ali i pomoći.

Njezin radni dan započinje u 4 sata kada se diže i jede obilan doručak. Nakon jutarnje emisije koja završava u 10 sati, Ivana s producenticom planira emisiju za sljedeći dan.

2017. godine pridružila se ostalim kandidatima i započela sa snimanjem četvrte sezone Tv emisije Tvoje lice zvuči poznato.

Najveća postignuća

Ivana je javnosti poznata kao voditeljica radijskih emisija. Mnogi je znaju kao simpatičnu i zgodnu djevojku, a često dobiva i pozivnice za brojna društvena događanja. Na temelju svoje radijske karijere dobila je i poziv za sudjelovanje u showu “Hrvatska traži zvijezdu” u kojem je bila članica žirija.

loading...

Ako ste u tekstu pronašli grešku ili želite nešto dodati, javite nam to u komentaru ispod biografije. Ako želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*